Burim Durguti, talent i jashtëzakonshëm në vizatim (Foto)

0
1741

Burim Durguti është artist nga Rahoveci, që mirret me piktura dhe vizatime.

Durgutin, që shkollimin fillor dhe të mesëm e kreu në Rahovec, kurse fakultetin në Fakultetin e Arteve në Prishtinë, e veçon syri i tij për detaje, të cilave ai i kushton rëndësi të madhe, shkruan RahovecPress.

Ai është në përfundim të masterit në Fakultetin e njëjtë, kurse, RahovecPress ju sjell vetëm disa nga punimet e tij, që mund t’i shihni më poshtë.

durguti12 durguti11 durguti10 durguti9 durguti8 durguti7 durguti6 durguti5 durguti4 durguti3 durguti2 durguti1

Punimet e tij mund t’i gjeni edhe në profilin e Durgutit në Facebook, duke klikuar këtu.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU