Warning: include(1) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/kohaspor/www/rahovecpress.com/wp-config.php on line 50

Warning: include() [function.include]: Failed opening '1' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/kohaspor/www/rahovecpress.com/wp-config.php on line 50

Warning: include(uxnxa_) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/kohaspor/www/rahovecpress.com/wp-config.php on line 67

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'uxnxa_' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/kohaspor/www/rahovecpress.com/wp-config.php on line 67

Warning: include(1) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/kohaspor/www/rahovecpress.com/wp-config.php on line 78

Warning: include() [function.include]: Failed opening '1' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/kohaspor/www/rahovecpress.com/wp-config.php on line 78

Warning: include(1) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/kohaspor/www/rahovecpress.com/wp-config.php on line 87

Warning: include() [function.include]: Failed opening '1' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/kohaspor/www/rahovecpress.com/wp-config.php on line 87

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kohaspor/www/rahovecpress.com/wp-config.php:50) in /home/kohaspor/www/rahovecpress.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 62
OPINIONE | RahovecPress

Bredhi i Rahovecit dhe Aparatçikët e Pushtetit

Shkruan: Esheref Haxhiu Po që se qytetarët do të ishin të vëmendshëm ndaj projekteve milionëshe të qeverisë, lokale dhe qendrore, aq sa ishin të vëmendshëm...

Çfarë guxon të shkruhet në etiketë të verës?

Nga: Rexhep Kryeziu Etiketa e veres eshte baze e informacionit per bleresit e veres per konsum. Çdo shishe e veres me volum (permbajtje) me pak se...

Opozita shurdhmemece

Shkruan: Qemajl Krasniqi (Pjesa e fundit) Për krejt këto dhe të tjera lëshime në qeverisje, si duket Vehapi e ka gjetur edhe mënyrën se si të...

Lëvizja Vetëvendosje! ose subjekti i shpërfytyruar opozitar

Shkruan: Qemajl Krasniqi (Pjesa e gjashtë) Ndonëse LVV nuk ka shumë kohë që është në përbërje të Kuvendit të Komunës, qytetarët kanë pritur reagim më të...

Rikthimi i mundimshëm dhe pa lavdi i PDK-së

Shkruan: Qemajl Krasniqi (Pjesa e pestë) Dukej se mënyra se si qeverisi Latifi dhe injorimi që i bëri partnerit pas fitores, inatosi keq PDK-në e Hashim...

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës – partia pa profil politik

Shkruan: Qemajl Krasniqi (Pjesa e katër) Ndonëse u ndihmua nga PDK për të fituar zgjedhjet e jashtëzakonshme lokale, kandidati i AAK-së Smajl Latifi nuk mori në...

Partia Demokratike e Kosovës, parti e premtimeve të mëdha dhe e...

Shkruan: Qemajl Krasniqi (Pjesa e tretë) Ardhja në pushtet e PDK-së në fillim të vitit 2008 u prit me eufori dhe me shpresë të madhe. Pritjet...

Lidhja Demokratike e Kosovës si paraprijëse e fatkeqësisë

Shkruan: Qemajl Krasniqi (Pjesa e dytë) Që nga zgjedhjet e para lokale në vitin 2000 deri në vitin 2007, LDK ishte partia më e madhe dhe...

Elita e papërgjegjshme politike e Rahovecit dje dhe sot

Shkruan: Qemajl Krasniqi (Pjesa e parë) Nëse në qendrat më të mëdha të Kosovës ka probleme të shumta, në qendrat e vogla problemet mund të shumëzohen...

Pas pragut të HardhFest-it, për kokërr t’qefit!

Betim Zllanoga Para se të flasim për dy edicionet e fundit, është shumë e rëndësishme të shkruhen disa fjalë për 13 vitet e kësaj feste...