Hapet konkursi për pranim në konvikte, këtu mund të aplikoni

155

Qendra Studentore ka hapur konkursin për pranimin e studentëve në konvikte.

Nga sot, studentet mund të aplikojnë për tu regjistruar në konvikte, shkruan Indeksonline.

Aplikimi bëhët permes sistemit ONLINE i cili duhet të bëhët permes web faqes zyrtare të QS www.qs.rks-gov.net dhe profilit zyrtar në facebook Qendra e Studenteve – Prishtinë.

Këtu gjeni linkun per aplikim i cili tashmë është hapur.
Linku: http://185.67.178.51:8088.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here