Kandidatët për asamble nga Rahoveci që nuk morën asnjë votë

3004

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar listat e kandidatëve që kanë fituar ulëse nëpër asambletë komunale në mbarë Kosovën si rezultat i zgjedhjeve lokale të 22 tetorit. Rezultatet më në fund janë zyrtarizuar të mërkurën, derisa zgjedhjet ishin mbajtur më 22 tetor.

Veç listës së kandidatëve që kanë fituar ulëse, KQZ-ja ka publikuar edhe listën e plotë të kandidatëve për asamble dhe votat që ka marrë secili prej tyre.

Madje, disa prej kandidatëve nga Rahoveci nuk ka fituar asnjë votë në këto zgjedhje.

Këta janë kandidatët e Rahovecit pa asnjë votë:

MENTOR KRASNIQI – Lëvizja për Bashkim, Rahovec

NAILE HIMAJ – Lëvizja për Bashkim, Rahovec

NAIM GASHI – Lëvizja për Bashkim, Rahovec

GAZMEND KAFEXHIU – Aleanca Kosova e Re, Rahovec

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here