Kandidati për Rahovecin që cilësohet si më seriozi në gjithë Kosovën nga analistët në Klan (Video)

9527

Mbrëmë gjatë analizës së debatit për Istogut, ka ndodhur diçka jo shumë e zakonshme.

Në studio u diskutua për Rahovecin, si një shembull i mirë për gjithë Kosovën, konkretisht, për Smajl Latifin dhe kandidaturën e tij.

Më poshtë mund të gjeni videon e pjesës ku flitet për Smajl Latifin si dhe gjithë emisionin për ju që dëshironi.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here