Klan Kosova i bën kandidatët e Rahovecit t’i parashtrojnë pyetje njëri-tjetrit (Video)

2117

Klan Kosova i bën dy kandidatët për Rahovecin t’i parashtrojnë pyetje njëri-tjetrit.

Shikoni pyetjet dhe përgjigjet e tyre.

"Pyetje të veçanta"

Në një format interesant nga Klan Kosova, iu përgjigja pyetjes së Idrizit dhe i bëra një pyetje atij 🤗🤗

Posted by Smajl Latifi on Tuesday, November 14, 2017

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here