Korenica premton ulje të buxhetit të pagave 20% çdo vit, do i lë të gjithë pa paga

2187

“Te buxheti për paga dhe meditje çdo vit është rritur për 100,000 euro. Në mandatin tonë, buxheti do të ulet 20%, çdo vjet”, ka thënë Korenica në debatin për Rahovecin në RTV Dukagjini.

Buxheti për paga dhe meditje përfshin pagat e të gjithë shërbyesëve që paguhen nga shteti (punëtorët e arsimit, shëndetësisë dhe shërbyesit komunal).

Me këtë trend, nëse ky buxhet ulet siç pretendon Korenica, të gjithë punëtorët me paga publike do të mbesin pa paga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here