Ky është vendimi i PZAP për ankesën e PDK në Rahovec

3497

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka marr vendim për ankesën e PDK-së.

PDK kishte kërkuar rivotim dhe rinumërim në disa qendra votimi.

Sipas vendimit të siguruar nga Express, kërkesa për rivotim refuzohet, kurse ajo për rinumërim i aprovohet, për 3 vendvotime.

Shikojeni më poshtë një pjesë të vendimit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here