Lansohet promo zyrtare e Hardh Fest 2017

77

Hardh Fest tashmë ka lansuar promon zyrtare të edicionit të 16-të të festës së vjeljes së rrushit.

Në këtë promo, Hardh Fest, promovon turizmin dhe trashëgimin kulturore, të cilat janë të shumta në Komunën e Rahovecit.

E vecanta e këtij edicioni është ardhja e legjendës së Rock-ut, JOE LYNN TURNER, ish vokalisti i grupit DEEP PURPLE dhe RAINBOW.

Hardh Fest, këtë vit mbahet më datat 7, 8, 9 dhe 10 shtator, nën sloganin “MBAS VERES, VJEN VERA”.

Promo Zyrtare është realizuar nga Sponsori tradicional Artvision.

PROMO ZYRTARE – HARDH FEST 2017

LANSOHET PROMO ZYRTARE E Hardh Fest 2017Drini i Bardhë, ena antike, Stela Romake e shekullit II, Maja e Shkodranit, shtëpi tradicionale, Sahat Kulla, qyteti i Rahovecit, vreshtat, veraria, Konaku, legjenda e rokckut (ish-vokalisti i Deep Purple & Rainbow) Joe Lynn Turner, e shumë e shumë elemtente të tjera të pasura kulturore e tradicionale që e përshkruajnë më së miri festivalin e sivjetshëm ndërkombëtar të Vjeljes së Rrushit, Hardh Fest, që do të zhvillohet në datat 7, 8, 9 dhe 10 shtator, nën sloganin "MBAS VERES, VJEN VERA".Promo Zyrtare është realizuar nga Sponsori tradicional Artvision!——————–OFFICIAL PROMO VIDEO OF HARDH FEST 2017White River – Drin, Ancient Dish, Roman Stella of Century II, Shkodran's Peak, Traditional Houses, Clock Tower, Rahovec Town, Vineyards, Winery, Konaku Place, Rock Legend – Joe Lynn Turner (Ex Deep Purple & Rainbow), and many other cultural and traditional elements that are describing at the best way the International Grape Harvest Festival, Hardh Fest, which be held on September of 7th to 10th.Official video promo is realized by the traditional Sponsor, Artvision!#HardhFest2017 #MbasVeresVjenVera #Video

Posted by Hardh Fest on Wednesday, August 30, 2017

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here