Latifi e mposht Vehapin edhe në votat me kusht dhe me postë, ja rezultati

2869

Kanë dalë edhe rezultatet e votave me kusht dhe me postë për Rahovecin.

Nga 186 vota me kusht, Smajl Latifi ka 106 vota, Idriz Vehapi 78 kurse 2 janë të pavlefshme.

Ndërsa, nga 4 votat me postë, 3 i ka Smajl Latifi, e një është e pavlefshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here