Mbyllet me sukses nata e dytë e Hardh Fest 2017, konaku i stërmbushur

817

Ka përfunduar me sukses nata e dytë e Hardh Fest 2017.

Interesimi i jashtëzakonshëm i njerëzve dhe pjesëmarrja e madhe ka kulmuar me koncertin e mbrëmjes, ku kanë performuar Familja Shtavica, Offchestra, Grupi 403, Maarvel, Mickey etj.

Pjesëmarrës të shumtë duke filluar nga Rahoveci e deri në Amerikë kanë shijuar verërat, rrushin, aktivitetet e shumta dhe koncertin në Hardh Fest.

Sot pritet një interesim edhe më i madh, pasi mes tjerash do të perfromojë legjenda e rockut, Joe Lynn Turner.

/RahovecPress

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here