PDK ankohet edhe njëherë për rezultatin, ankesa sërish i hudhet poshtë (Dokument)

1687

PDK është ankuar sërish për humbjen që ka pësuar në Rahovec.

Kjo parti ka dërguar në PZAP ankesë për Rahovecin.

Megjithatë, në vendimin që ka siguruar RahovecPress, kjo ankesë është hedhur poshtë.

Tani PDK-së i mbetet të ankohet edhe në Supreme dhe pastaj nuk do të ketë më instanca për ta mohuar rezultatin, në të cilin Idriz Vehapi ka humbur e Smajl Latifi është kryetar i ri i Rahovecit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here