Rinumërohen 3 kuti në Rahovec, asnjë ndryshim – Smajl Latifi kryetar i Rahovecit

3957

Ka përfunduar rinumërimi i 3 kutive në Fortesë të Rahovecit.

Sipas këtij procesi, nuk ka ndryshuar asnjë votë nga raundi i parë.

Tani kanë mbetur për t’u numëruar edhe votat me kusht, nevoja të veçanta dhe postë.

Por, sipas rezultatit dhe trendit si dhe diferencës, Smajl Latifi është fitues i balotazhit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here