RTV 21 me reportazh special për Hardh Fest 2017 (VIDEO)

3462

Të gjithë ju që keni humbur festivalin Hardh Fest 2017, apo që keni qenë aty dhe dëshironi ta përjetoni sërish, e keni një mundësi për të parë pamje nga festivali.

RTV 21, që është edhe sponsor medial i Hardh Fest, ka bërë një reportazh ku janë përfshirë të 4 ditët e festivalit, pjesë nga koncertet, intervista me vizitorë e këngëtarë si dhe shumë çka tjetër.

Për më shumë, ndiqeni videon më poshtë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here