Shpallje: DINA GLASS në Rahovec kërkon 3 punëtor

0
1116

wKompania e xhamprerëse “Dina Glass” ne Rahovec kërkon tre punëtor,

Të interesuarit mund të kontaktojnë përmes numrave të telefonit: 044 /606/744 dhe 049/606/743.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU