Sokoli: Gjithçka gati për Hardh Fest 2017

210

Drejtori i festivalit “Hardh Fest”, Agron Sokoli, në një intervistë për Radio Aktiv, ka konfirmuar se tashmë gjithçka është gati për festivalin Hardh Fest 2017, që do të fillojë nesër nga ora 15:00.

Ai ka thënë se ka interesim shumë të madh nga vendi, rajoni e më gjërë, duke veçuar sidomos interesimin e turistëve nga Greqia, pasi që në performancën e Joe Lynn Turner do të ketë përcjellje nga bendi grek dhe një fitues i The Voice of Greece.

Më poshtë mund ta shihni intervistën e tij të plotë.

Posted by Radio Aktiv on Wednesday, September 6, 2017

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here