Të rinjtë e LDK-së takojnë zjarrëfikësit në natën e ndërrimit të motmoteve

0
222

Të rinjtë e LDK-së në Rahovec për natën e ndërrimit të motmoteve kanë zgjedhur të takojnë zjarrfikësit.

“Takim me punonjës dhe drejtorin e Qendrës për Mbrojtje dhe Shpëtim në Komunën tonë, z.Bislim Morina. Forumi i Rinisë në këtë Festë bashkë me ata që kujdesen për ne në çdo kohë”, ka shkruar në Facebook kryetari i të rinjëve të LDK-së në Rahovec, Granit Osa.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU