Vehapi e Kryeziu akuzojnë njëri-tjetrin për punësime familjare

1640

Kryetari aktual, Idriz Vehapi dhe kandidati i LDK-së Ibrahim Kryeziu, parti kjo që është në koalicion me PDK-në, kanë akuzuar njëri tjetrin për punësime familjare në arsim.

Derisa akuzën e parë e tha Kryeziu, Vehapi i tha se “drejtorët e shkollave janë shumica LDK” dhe se “ta kam punësuar rejen në arsim”.

Ndiqeni videon më poshtë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here