Vehapi e Kryeziu: Latifi ka të drejtë, buxheti për bujqësi mund të bëhet 1 milionë euro

2949

Kandidati i PDK-së, Idriz Vehapi dhe ai i LDK-së, Ibrahim Kryeziu, kanë ndryshuar fjalët për buxhetin për bujqësi.

Përderisa në debatin e parë, ata e kanë përqeshur zotimin e kandidatit të AAK-së, Smajl Latifi, se buxhetin për bujqësi do ta bëjë 1 milionë euro, ata tani thonë ndryshe.

Tani ata thonë se ky buxhet mund të shkojë edhe në 2 milionë euro.

Ndiqeni videon më poshtë për më shumë.

Idrizi e Ibrahimi është mirë të përcaktohen se a mund të bëhet apo nuk mund të bëhet 1 milionë euro buxheti për bujqësi!Qytetarëve do t'ia rikthejmë dinjitetin dhe punën! Buxheti për bujqësi DO TË BËHET 1 milionë euro!Ju ftoj ta shpërndani!

Posted by Smajl Latifi on Friday, October 13, 2017

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here