Vepra e Shehut botohet në SHBA

0
898
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Shkrimtari nga Rahoveci, Fahredin Shehu, botohet në SHBA në Antologjinë për Dashuri, “Poetry Pose 2016”, ku mbledh autorë nga SHBA dhe vende të ndryshme të botës.

Ka kohë që Shtëpia Botuese Inner Child Press i ka ofruar Fahredin Shehut hapësirë dhe bashkëpunim, ku e njëjta i ka botuar dy libra më herët, “Pleroma’s dew” ose Vesa e gjithçkasë në vitin 2012 dhe “Maelstrom: Four Scrolls of an Ilyrian Sage” ose Vorbulli: katër pergamene të dijetarit Ilir në vitin 2014./RahovecPress/

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU